ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Super μπάλα, Αθλητική Κυριακή, Total Football - Ποιος νίκησε
Μετά τους μεγάλους αγώνες της Super League, την Κυριακή 28/11, ακολούθησε το ντέρμπι τηλεθέασης ανάμεσα σε Super μπάλα LIVE στο Mega, Αθλητική Κυριακή στην ΕΡΤ1 και Total Football στο Open.
Την Κυριακή 28/11 είχαμε δυνατούς αγώνες όπως, Ολυμπιακός – Βόλος, Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ – Άρης αλλά και ΟΦΗ – Ιωνικός ενώ στη συνέχεια, ακολούθησε το ντέρμπι της τηλεθέασης μεταξύ των τριών αθλητικών εκπομπών σε EΡΤ1, Mega και Open.
Η πρώτη εκπομπή που είχε μέσο όρο 7,7 % στο σύνολο, ήταν η Super μπάλα live στο Mega.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 29/11: Ανατροπές κι εκπλήξεις με το… «καλημέρα»! Πώς ξεκίνησε η εβδομάδα για τα τηλεοπτικά προγράμματα;
Στη συνέχεια, ακολούθησε η εκπομπή, Αθλητική Κυριακή στην ΕΡΤ1 κάνοντας 7,4 % και το Total Football στο OPEN, με 6,3%.
| Κανάλι | Εκπομπή | Δυναμικό κοινό (%) | Σύνολο (%) |
| OPEN | Total Football | 5 | 6,3 |
| EΡΤ1 | Αθλητική Κυριακή | 5,2 | 7,4 |
| MEGA | Super μπάλα live | 8,0 | 7,7 |
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 30/11: Οι ευρωπαϊκές «μάχες» Παναθηναϊκού στο βόλεϊ και Ολυμπιακού στο πόλο
Οσον αφορά το δυναμικό κοινό, η Super μπάλα live στο Mega ήταν πρώτη με 8,00 %, ενώ η Αθλητική Κυριακή είχε 5,2 % και το Total Football 5%.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
