VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Αναβλήθηκε ο αγώνας της Λαμίας με τον Πανναξιακό
Αυτή τη φορά ο λόγος δεν έχει να κάνει με τις επιδράσεις από την πανδημία covid-19, αλλά με την αδυναμία μετακίνησης, που είχε η ομάδα της Νάξου λόγω απαγόρευσης απόπλου πλοίων.
Ένα ακόμα ματς από τα εθνικά πρωταθλήματα βόλεϊ δεν καθίσταται δυνατό να γίνει, αλλά αυτή τη φορά ο λόγος δεν έχει να κάνει με τις επιπτώσεις από κρούσματα κορωνοϊού. Γι’ αυτό επίσης, δεν είναι ακύρωση αλλά αναβολή.
Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε ότι η αναμέτρηση του Α.Ο. Λαμίας 2013 με τον Πανναξιακό Α.Ο.Ν. για την 11η αγωνιστική της Volley League Γυναικών, που ήταν προγραμματισμένος για αύριο Τετάρτη στο κλειστό γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο» στη Λαμία, αναβάλλεται λόγω αδυναμίας μετακίνησης της ομάδας της Νάξου. Οι νησιώτες βρίσκουν εμπόδιο στην απαγόρευση απόπλου πλοίων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρασκήνιο: Τα διεθνή Μέσα αναρωτιούνται πώς γίνεται να κέρδισε τέτοιο πέναλτι η ΑΕΚ κι εδώ... όλα καλά
- Μπορεί να πάρει τον Γιόκιτς ο Παναθηναϊκός; Ο Ομπράντοβιτς απαντά
- Αποκάλυψη Μπέου: «Ο Νίκολιτς μου είπε προσωπικά ότι δεν ήταν πέναλτι»
- Ολυμπιακός: Η στήριξη της ΠΑΕ και του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου
- Ηρακλής: Ο Μονεμβασιώτης απάντησε για το μέλλον του Ματσάρι
