ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Απίθανο να ταξιδέψει ο Παπαπέτρου, τελευταία στιγμή για Παπαγιάννη

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ετοιμάζεται το μεσημέρι της Τετάρτης (1/12) να “πετάξει” για Μόσχα μια και θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ. Η αποστολή θα έχει μία σημαντική απουσία και πιθανότατα μια σημαντική παρουσία.

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο ματς με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα το βράδυ της Πέμπτης (2/12, 19.00). Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει μια σημαντική παρουσία ενώ αναμένεται να έχει μια σημαντική παρουσία.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν κατάφερε ούτε το απόγευμα της Τρίτης να δώσει το παρών στη προπόνηση μια και εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση και έτσι θεωρείται απίθανο να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ. Ο αρχηγός των «πρασίνων» είναι καταπονημένος από την ίωση ενώ έχει χάσει και προπονήσεις.

Από την άλλη, ο Γιώργος Παπαγιάννης (διάστρεμμα στο ματς με την Ζενίτ) ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και κατά συνέπεια κάνει αγώνα δρόμου. Θα φανεί λίγο πριν την αναχώρηση, το μεσημέρι της Τετάρτης (1/12) για το αν θα δώσει το παρών. Το πιθανότερο είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή και να κριθεί η συμμετοχή του ανήμερα του ματς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News