ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ: Πότε ήταν το τελευταίο του ματς και τι έκανε ο Ολυμπιακός

Μετά από 114 ημέρες ο Ρούμπεν Σεμέδο μπήκε και πάλι σε αποστολή αγώνα του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Τετάρτη αντιμετωπίζουν τον Λεβαδειακό, εκτός έδρας, για το Κύπελλο Ελλάδας, στο πρώτο ματς του ζευγαριού, με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή να έχει συμπεριληφθεί στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις μήνες απ’ όταν ήταν ξανά σε αποστολή της ομάδας του Πειραιά. Το τελευταίο του ματς με τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τα προκριματικά του Champions League.

Συγκεκριμένα, το εκτός έδρας ματς με τη Λουντογκόρετς, στις 8 Αυγούστου όποτε ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Από τότε έχει να παίξει ο Σεμέδο με τους Πειραιώτες και αυτή είναι η απάντηση πως δεν είχε μπει στον «πάγο» μόνο εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης που είχε με τις καταγγελίες που αντιμετώπισε.

Πριν από το συγκεκριμένο γεγονός είχαν προηγηθεί τα πλέι οφ των ομίλων του Europa League κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ματς στα οποία ο Σεμέδο έμεινε εκτός αποστολής.

Τώρα όμως είναι και πάλι ενεργός, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του και όλα να δείχνουν πως θα τους δώσει και χρόνο συμμετοχής στη Λιβαδειά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News