ΣΑΝΤΕ ΣΙΛΒΑ: «Μόνο Άρης!»

Το διαδικτυακό μήνυμα του Πορτογάλου που δεν κρύβει την αγάπη του για τον Άρη

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο Άρης προσπάθησε να φέρει πίσω στον Κλεάνθης Βικελίδης τον Σάντε Σίλβα χωρίς όμως επιτυχία. Ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε φτάσει μία ανάσα από την συμφωνία με τον 24χρονο Πορτογάλο winger που ολοκληρώνοντας τον δανεισμό του είχε επιστρέψει στην Γουέστ Χαμ και μάλιστα προσπάθησε να αγοράσει τα δικαιώματά του από την αγγλική ομάδα, προτείνοντας τριετές συμβόλαιο. Ωστόσο την ίδια στιγμή προέκυψε η πρόταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ κι ο Σίλβα παρέμεινε στην Αγγλία. 

Λίγους μήνες μετά ο Σάντε Σίλβα δεν ευχαριστιέται στη Νότιγχαμ, καθώς δεν παίζει καθόλου και ο Άρης παραμένει στις σκέψεις του. Το δημοσιοποίησε άλλωστε σε μία ανάρτηση του Κρίστι Γκάνεα, όταν μπήκε να σχολιάσει και έγραψε με στόμφο “Mono Aris”. To μήνυμα αγάπης δεν πέρασε απαρατήρητο από φίλους του Άρη και κάποιοι του ζήτησαν να γυρίσει στην ομάδα και στη Θεσσαλονίκη. 

Ο Άρης έχει stand by για τις θέσεις των εξτρέμ τον Γιάννη Γιαννιώτα και έχει αρκετούς παίκτες με ίδιο ρόλο. Αναμφίβολα τον καίει να αποκτήσει πρώτα σέντερ φορ και στη συνέχεια δεκάρι και στόπερ. Ωστόσο ο Σίλβα είναι δοκιμασμένη λύση και τίποτε δεν πρέπει να αποκλειστεί, ειδικά σε μία μεταγραφική περίοδο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News