ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα όταν παίζω»

Ένας από τους πρωταγωνιστές στον αγώνα με τον Βόλο, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, μετά την αναμέτρηση δήλωσε χαρούμενος που βοηθάει την ομάδα, ενώ θέλει να φτάσει τον Παναθηναϊκό ψηλά.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην φάση των «8» του κυπέλλου Ελλάδας, έκανε ο Παναθηναϊκός, καθώς οι «πράσινοι» κέρδισαν τον Βόλο, στην έδρας τους με 2-1, με σκόρερ τους Μακέντα και Αλεξανδρόπουλο.

Ο δεύτερος ήταν και από τους κορυφαίους του «τριφυλλιού» στην αναμέτρηση και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την ομάδα αλλά και τους στόχους του:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου:

«Ήταν σημαντικό που βάλαμε δεύτερο γκολ. Έβλεπα πως κάνουμε καλό πρέσινγκ. Μυρίστηκα ότι ο αμυντικός χαφ θα ανοίξει την μπάλα, έκλεψα την μπάλα, είδα τον τερματοφύλακα και το έκανα στη μέση.

Πρώτη αγωνιστική σκόραρα το πρώτο μου γκολ με τον Παναθηναϊκό. Χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα όταν παίζω. Με απογοητεύει το γκολ που δεχτήκαμε, είχαμε κακό 25λεπτο στο δεύτερο μέρος, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με τις κακές εμφανίσεις που είχαμε κάνει και έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά στο πρωτάθλημα. Χαιρόμαστε που νικήσαμε, αρχικός μας στόχος ήταν να κρατήσουμε το μηδέν, τουλάχιστον πετύχαμε ένα στα δύο.

Θέλουμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά και με τη διάρκεια θα είμαστε ευχαριστημένοι, όχι με 1-2 καλά αποτελέσματα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News