ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: Για υπόθεση κοκαΐνης – Αποφυλακίζεται το μοντέλο που είχε συλληφθεί στη Γλυφάδα
Την αποφυλάκιση του 31χρονου μοντέλου που είχε συλληφθεί στη Γλυφάδα με τα 35 φιξάκια κοκαΐνης στην κατοχή της, αποφάσισε την Πέμπτη η τακτική ανακρίτρια.
Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, προς την τακτική ανακρίτρια.
Η Αφροδίτη Μπάρμπα είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο στη Γλυφάδα με κοκαΐνη στην κατοχή της, η οποία βρέθηκε στο πολυτελές αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε. Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, είχε αναλάβει την υπεράσπιση του μοντέλου.
Η ίδια είχε κριθεί προφυλακιστέα από την ανακρίτρια ενώ αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση.
Σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της Αφροδίτης Μπάρμπα, Αλέξης Κούγιας, τονίζει ότι «οι συμπληρωματικές ανακριτικές πράξεις (έλεγχος dna, έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων, έλεγχος καμερών, τοξικολογικές εξετάσεις που απέδειξαν ότι η κα Μπάρμπα δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών) οδήγησαν τη σκευωρία κατά της κας Μπάρμπα σε απόλυτη κατάρρευση».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
