ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ: «Ήμασταν κυρίαρχοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό»
Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την εμφάνισή τους στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.
Την απόλυτη ικανοποίησή του για την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του εξέφρασε ο Δημήτρης Ιτούδης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Παναναθηναϊκό ΟΠΑΠ.
Συγκεκριμένα, δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Όλοι έδωσαν κάτι. Ενέργεια, θετικά στοιχεία. Όλοι ήξεραν τι πρέπει να κάνουν και πρέπει να τους συγχαρούμε. Ήμασταν κυρίαρχοι από το ξεκινήμα της αναμέτρησης. Οι απουσίες μας δεν φάνηκαν, γιατί οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο ήξεραν τους ρόλους τους και έπαιξαν πολύ καλά. Συνολικά, είμαι χαρούμενος για το πώς κυκλοφορήσαμε την μπάλα, όπως και για την εμφάνιση του Νίκολα Μιλουτίνοφ που είχε 13 ριμπάουντ. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία για την επιστροφή του. Ο κόσμος μας βοήθησε και μας πίστεψε. Συγχαρητήρια στην ομάδα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ: «Το βασικό μας πρόβλημα ήταν η νοοτροπία μας στην άμυνα»
- ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ 97-77: Τον έκανε… μια χαψιά!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Προχωρά το σπουδαίο έργο - Πάνω από 50.000 η χωρητικότητα του νέου «Γ. Καραϊσκάκης»
- Υπεράνω Όλων: Το μοναδικό Ευρωπαϊκό τρόπαιο πότε ήρθε; Δεν ήρθε αυτή την «4ετία»;
- Αρης: Αυτά είναι τα νέα διαρκείας-Μειώσεις σε όσους ανανεώνουν ή αγοράζουν νωρίς
- Παναθηναϊκός: Η συγκλονιστική φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου
- Μαφέο: «Σε σύλλογο τέτοιου μεγέθους όπως είναι ο Ολυμπιακός, δεν λες όχι»
