ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ: Σε δίκη για 4 υποθέσεις βιασμού παραπέμπεται ο σκηνοθέτης!
Στην πρόταση της η εισαγγελέας χαρακτηρίζει τον Λιγνάδη «άτομο επικίνδυνο, με πάθη και εμμονές» και εις βάρος του προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής για την πράξη του βιασμού κατά συρροή που του αποδίδεται
Σε δίκη για 4 υποθέσεις βιασμού παραπέμπεται ο προφυλακισμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, με ομόφωνο βούλευμα του Συμβούλιου Πλημμελειοδικών, το οποίο αποφάσισε την παραπομπή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.
Οι δικαστές υιοθέτησαν την παραπεμπτική πρόταση της εισαγγελέως Σιμέλας Σαπίδου, η οποία είχε απορρίψει όλους τους ισχυρισμούς του σκηνοθέτη που αρνείται και μιλά για σκευωρία σε βάρος του.
Στην πρόταση της η εισαγγελέας χαρακτηρίζει τον Λιγνάδη «άτομο επικίνδυνο, με πάθη και εμμονές, εμφορούμενο από έντονα αντικοινωνικά αισθήματα» και αξιολογώντας τα στοιχεία της δικογραφίας κρίνει πως «σε βάρος του κατηγορουμένου προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής για την πράξη του βιασμού κατά συρροή που του αποδίδεται».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
