ΑΡΗΣ: Παίζεται η θέση στον άσο

Ο Χουλιάν Κουέστα έβγαλε μέρος του προγράμματος και ο Άκης Μάντζιος θα περιμένει να δει αν θα είναι διαθέσιμος διαφορετικά θα επιλέξει ξανά τον Ντένις

Το ερωτηματικό παραμένει για την επιλογή του τερματοφύλακα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Η πρωινή προπόνηση δεν ξεκαθάρισε την κατάσταση, καθώς ο Χουλιάν Κουέστα ακολούθησε μέρος του προγράμματος, δεν έκανε όμως κανονικά με όλη την ομάδα. 

Αυτό σημαίνει ότι ο Άκης Μάντζιος θα περιμένει και στην αυριανή προπόνηση να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα του Κουέστα, διαφορετικά θα διατηρήσει στη θέση του γολκίπερ τον Βραζιλιάνο Ντένις, που έπαιξε και στο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ

Η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Οι παίκτες του Άρη χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο έκανε ενεργητική αποθεραπεία, ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων το δεύτερο γκρουπ. 

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το μεσημέρι στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News