ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Παραμένει εκτός αποστολής ο Σέρχιο Ράμος
Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε ότι ο Σέρχιο Ράμος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στο Λανς, για τον αυριανό (4/12) αγώνα πρωταθλήματος με την τοπική ομάδα, λόγω «μυϊκής κόπωσης».
Ο Ισπανός αμυντικός έκανε την περασμένη Κυριακή (28/11), στον αγώνα με τη Σεντ Ετιέν την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά μετά από έξι μήνες.
Ο άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ δεν αγωνίστηκε εν συνεχεία στο παιχνίδι της Τετάρτης (1/12) με τη Νις και θα μείνει εκ νέου εκτός.
Στην ανακοίνωσή της η Παρί προσθέτει ότι ο Ράμος αναμένεται να επιστρέψει στις κανονικές προπονήσεις από την Κυριακή 5/12, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι διαθέσιμος στο ματς του Champions League με την Μπριζ.
Εκτός πλάνων του Μουρίτσιο Ποτσετίνο παραμένει ο Νεϊμάρ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα προς τα τέλη Ιανουαρίου, ενώ τραυματίες είναι και οι Ντράξλερ και Ερέρα. Στον αντίποδα, επανέρχεται ο Βαϊνάλντουμ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
