ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-2: Διπλό... ανάσα με όπλο την άμυνα

Μια μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Παναιτωλικός στην έδρα του Βόλου, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με 2-1 την ομάδα του Γκιγιέρμo Αμπασκάλ, η οποία συνεχίζει να απογοητεύει.

Τα αρνητικά αποτελέσματα συνέχισε ο Βόλος, καθώς μέτρησε μια ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα, την 4η συνεχόμενη, αυτή τη φορά από τον Παναιτωλικό. Τα «καναρίνια» με τη νίκη αυτή πήραν μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Κυνικός Παναιτωλικός και προβάδισμα στο ημίχρονο

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η αναμέτρησης ανάμεσα στον Βόλο και τον Παναιτωλικό, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 3’, μετά από μια εκπληκτική ατομική προσπάθεια και σουτ του Μορσάι στην γωνία του Κλέιμαν.

Ο Βόλος παρότι βρέθηκε από πολύ νωρίς με τη πλάτη στον τοίχο, δεν αγχώθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα με τον Ρεγκατέν στο 7’, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, κάνοντας το 1-1.

Οι δύο ομάδες παρότι δέχθηκαν από νωρίς γκολ δεν γύρισαν πίσω με σκοπό να «στρώσουν» λίγο την άμυνά τους, αλλά συνέχισαν να επιτίθενται. Οι γηπεδούχοι μετά και την ισοφάριση άρχισαν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να βγάζουν τελικές προσπάθειες, ψάχνοντας την ανατροπή, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν το γκολ.

Η πίεση του Βόλου τον άφηνε εκτεθειμένο στα μετόπισθεν κάτι το οποίο προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι και παρότι στις αρχικές τους ευκαιρίες δεν το κατάφεραν, τελικά με τον Καρέλη στο 33’ πήραν και πάλι προβάδισμα στην αναμέτρηση.

Ο Έλληνας επιθετικός έκανε ωραία κίνηση για να ξεμαρκαριστεί στην αντίπαλη περιοχή και αφού είπε… ευχαριστώ στον Χουχούμη για τη σέντρα του έκανε το 2-1 με κεφαλιά.

Ο Βόλος παρότι έψαξε την ισοφάριση στα λεπτά που απέμειναν δεν τα κατάφερε και έτσι το τέλος του πρώτου μέρους βρήκε τον Παναιτωλικό να προηγείται με 2-1.

Έψαξε την ανατροπή αλλά ο Παναιτωλικός άντεξε

Αρκετά διαφορετικός ήταν ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος, σε σχέση με το πρώτο, καθώς οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με σκοπό να διαχειριστούν το προβάδισμά τους.

Ο Βόλος ανέβασε τις γραμμές του και πίεσε αρκετά, όμως δεν έδειχνε να μπορεί να διασπάσει την αμυντική λειτουργία του Παναιτωλικού.

Οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν διάθεση να ψάξουν το γκολ, χωρίς όμως να καταφέρνουν να μετουσιώσουν την κυριαρχία τους στο γήπεδο, σε φάσεις καθώς η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έδειχνε ένα πολύ καλό αμυντικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος.

Τα λεπτά πέρναγαν και τίποτα δεν έδειχνε πως θα μπορούσε να αλλάξει το σκορ, με το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει τους παίκτες του Παναιτωλικού να πανηγυρίζουν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους και τρίτη στο πρωτάθλημα.

Βόλος ΝΠΣ (4-4-2): Κλέιμαν, Ρομέρο, Ράινερ, Γκρίλο, Φεράρι, Μπαρτόλο, Σοάρες, Ορόθ, Ραγκατέν, Φαν Βέρτ, Ροσέρο

Παναιτωλικός (4-2-3-1): Μελισσάς, Αποστολάκης, Βργκοτς, Αντούνιες, Χουχούμης, Τσινγκάρας, Φλόρες, Μοντόσα, Μόρσεϊ, Μπαρμπόσα, Καρέλης

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News