ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Την 8η θέση η Σαχίνη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων
Η Άννα Μαρία Σαχίνη ολοκλήρωσε την καλή της παρουσία στα 10μ. σταθερά Β’ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος νέων του Κιέβου κατακτώντας την 8η θέση στον τελικό με 246,45 βαθμούς.
Μία ακόμα καλή θέση επιφύλαξε για την ελληνική αποστολή η δεύτερη μέρα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καταδύσεων νέων, που διεξάγεται στο Κίεβο. Η Άννα Μαρία Σαχίνη κατέκτησε την 8η θέση στον τελικό των 10 μ. σταθερά Β’. Πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία είχε προκριθεί το μεσημέρι από τον προκριματικό με την 7η θέση. Στον τελικό λίγες ώρες μετά βαθμολογήθηκε με 246,45 β. και κατετάγη 8η.
Την Κυριακή αγωνίζεται από ελληνικής πλευράς η Αγγελική Λυδία Γεωργοπούλου στον προκριματικό των 3 μ. τραμπολίνο Α’ Κατηγορίας και στοχεύει επίσης την πρόκριση στον τελικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
