ΖΟΣΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ: Απίθανη ατάκα σε δημοσιογράφο - «Γι' αυτό κερδίζουμε περισσότερα χρήματα» (vids)

Ο Πορτογάλος τεχνικός αρνήθηκε να δεχτεί ερωτήσεις μετά την ήττα της Ρόμα από την Ίντερ με 3-0 και αναγνώρισε την ανωτερότητα των «νερατζούρι», ενώ αναφέρθηκε στις μη φυσιολογικές συνθήκες υπό την οποίες διεξήχθη το ματς στο «Ολίμπικο».

Η Ίντερ επικράτησε εύκολα με 3-0 της Ρόμα μέσα στο «Ολίμπικο», για τη 16η αγωνιστική της Serie A. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αυτή τη φορά πήγε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση και αντιμετώπισε την κατάσταση με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, αναγνώρισε την ανωτερότητα της παλιάς του ομάδας, με την οποία κατέκτησε το «τρεμπλ» το 2010, ενώ ήταν καυστικός απέναντι στους δημοσιογράφους, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η δουλειά σας είναι πολύ πιο εύκολη από τη δική μας, γι’ αυτό κερδίζουμε πολύ περισσότερα από εσάς». Στη συνέχεια τοποθετήθηκε για το παιχνίδι ενώ αρνήθηκε να δεχτεί ερωτήσεις:

«Η Ίντερ είναι καλύτερη από εμάς στην καλή της ημέρα. Είναι αντικειμενικά καλύτερη από εμάς. Για εμάς ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς απόψε λόγω των απουσιών, αλλά και των τιμωρημένων παικτών», τόνισε και συμπλήρωσε: «Η Ίντερ τερμάτισε με 29 βαθμούς πάνω από εμάς την περασμένη σεζόν. Είχαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες, δύο από αυτές ήρθαν στο 0-0». Ο Μουρίνιο αρνήθηκε να δεχτεί ερωτήσεις από το DAZN και είπε:  «Ζητώ συγγνώμη από το στούντιο, από τους τηλεθεατές που μπορεί να ενδιαφέρονται για τις ερωτήσεις τους. Η Ίντερ είναι πιο δυνατή από εμάς υπό κανονικές συνθήκες. Σε μη φυσιολογικές συνθήκες, είναι πολύ πιο δυνατοί από εμάς. Την περασμένη σεζόν, ήταν 29 βαθμούς μπροστά από τη Ρόμα. Σήμερα, με τραυματισμούς και αποκλεισμένους παίκτες, ήταν πάρα πολύ δύσκολο. 

Από τη Ρόμα απουσίαζαν οι τιμωρημένοι Έιμπραχαμ και Κάρσντορπ, οι τραυματίες Ελ Σαράουϊ και Πελεγκρίνι και ο Σπινατσόλα, ενώ και ο νεαρός Αφενά Γκιάν δεν ήταν διαθέσιμος λόγω Covid-19.  

O Πορτογάλος πρόσθεσε ακόμα: «Το επιθετικό μας δυναμικό ήταν σχεδόν μηδενικό. Ήταν πολύ σημαντικό να πετύχουμε ένα γκολ, γιατί θα είχαμε μόνο δύο ή τρεις ευκαιρίες. Είχαμε τρεις και δεν σκοράραμε. Όταν παίζεις με μια άμυνα που έχει τον Ιμπάνιεθ και διάφορους άλλους σε θέσεις που δεν είναι οι συνηθισμένες τους, δεν μπορείς να πετύχεις το πρώτο και το τρίτο γκολ. Απλώς δεν μπορείς». Ο Τζιανλούκα Μαντσίνι και ο Νικολό Ζανιόλο πήραν κάρτες απόψε και ως εκ τούτου θα τεθούν εκτός έδρας απέναντι στη Σπέτσια. «Ο διαιτητής τα πήγε καλά, δεν επηρέασε καθόλου το αποτέλεσμα, απλά έπρεπε να βγάλει κάρτα και στον Κριστάντε. Είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες ποινές στη Serie A, έχουμε περισσότερες κάρτες από όλους. Συγχαρητήρια στην Ίντερ, προφανώς της εύχομαι καλή επιτυχία για την Τρίτη».

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News