KHABY LAME: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο του TikTok

Ο Khaby Lame είναι ο πιο διάσημος άνδρας δημιουργός βίντεο στο TikTok με 122 εκατομμύρια followers και είναι θέμα χρόνου να ρίξει από τον θρόνο της την Αμερικανίδα χορεύτρια Charli d’Amelio

Γιος μεταναστών από την Αφρική, που μεγάλωσε σε δύσκολες συνθήκες σε μία μεσογειακή χώρα, καταφέρνει με το ταλέντο του να γίνει ο κορυφαίος στον χώρο του, παγκοσμίως διάσημος, εκατομμυριούχος και περιζήτητος για εμπορικές συνεργασίες. Αν το μυαλό σας πηγαίνει μόνο στο Γιάννη Αντετοκούνμπο καλό είναι να γνωρίσετε και τον Khaby Lame. Όσοι είστε φίλοι του TikTok σίγουρα τον γνωρίζετε, αν και πολλοί από εσάς δεν ξέρετε καν πώς τον λένε. Η χαρακτηριστική φιγούρα του, οι εκφράσεις του και η κινησιολογία του, που θυμίζουν πρωταγωνιστές του βωβού κινηματογράφου (σ.σ. δεν έχουμε ακούσει ποτέ τη φωνή του στα video που σκαρώνει), κάτι σαν Μπάστερ Κίτον του 21ου αιώνα, φρόντισαν ώστε να γίνει γνωστός πολύ πριν μάθουμε το όνομα του.

Ο Khaby Lame είναι ο πιο διάσημος άνδρας δημιουργός βίντεο στο TikTok με 122 εκατομμύρια followers και είναι θέμα χρόνου να ρίξει από τον θρόνο της την Αμερικανίδα χορεύτρια Charli d’Amelio που την ακολουθούν 130 εκατομμύρια θαυμαστές. Για να γίνει κατανοητή η δυναμική του, τον περασμένο Μάρτιο, ένα χρόνο μετά την έναρξη του λογαριασμού του στο TikTok, είχε «μόλις» 1 εκατ. ακόλουθους. Υπολογίζεται ότι σε ημερήσια βάση στον λογαριασμό του προστίθενται πάνω από 200.000 followers.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News