ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Αργύρης Πανταζάρας μιλάει για τον Παναθηναϊκό και τον ρόλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο κινηματογραφικός «Δημήτρης Γιαννακόπουλος», Αργύρης Πανταζάρας, μιλάει για τη σπάνια εμπειρία του αλλά και τη συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ.

Η ταινία «Ταξίδι στα Αστέρια» θα προβληθεί, στο διαδίκτυο στις 27 και στις 28 του μήνα μέσω Online Streaming (με αγορά εισιτήριου από το viva.gr) ενώ θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας θα έχει σημαντικό ρόλο στην ταινία καθώς υποδύεται τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Βολιώτης και άκρως επιτυχημένος καλλιτέχνης, έχει τρομερή ομοιότητα με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ. Λες και είναι ο… σωσίας του. Ειλικρινά είναι κάτι που τον διαπιστώσαμε από κοντά. Προτού λοιπόν η ταινία αποκαλυφθεί, μίλησε στο sportday.gr.

Ο Αργύρης Πανταζάρας «εκτόξευσε» την καριέρα του μέσα από την σειρά «Αγριες Μέλισσες». Αλήθεια πως νιώθει περισσότερο. Ως «Τάκης Δοξαράς» ή ως «Δημήτρης Γιαννακόπουλος»; Η απάντησή του ήταν αφοπλιστική. «Αισθάνομαι Αργύρης Πανταζάρας, αλλά στα γυρίσματα όπως λέμε στο δικό μας γήπεδο έχω χρέος να υπηρετώ τον κάθε ρόλο ή παίκτη».

Αραγε στον δρόμο του μιλούν ως Τάκη Δοξαρά ή ως… Δημήτρη Γιαννακόπουλο; «Δεν έχει σημασία. Το Τάκης Δοξαράς, πάει πέρασε (σ.σ ολοκλήρωσε τον ρόλο του στη σειρά) και ο Γιαννακόπουλος έρχεται» είπε χαρακτηριστικά.

«Ένα πορτραίτο που συγκίνησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»

Η ερώτηση ήταν εύλογη. Πώς ήταν η ενσάρκωση του συγκεκριμένου ρόλου; Πως την βίωσε; «Ηταν ένα μεγάλο στοίχημα το οποίο το αγάπησα λόγω της εμπιστοσύνης που μου έδωσαν. Εμπιστοσύνη σημαίνει και ευθύνη. Είναι μια στιγμή που ο Τσόρτσιλ παίρνει το δικό του πορτραίτο και το καταστρέφει. Εκεί καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ δύσκολο να ενσαρκώνεις ή να κάνεις κάποιον άλλον ο οποίος σε έχει απέναντί του. Θέλω να πως ίσως αυτό το πορτραίτο αυτό το ταξίδι στα αστέρια δεν είναι σαν το πορτραίτο του Τσόρτσιλ, αλλά είναι πραγματικά ένα πορτραίτο που συγκίνησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο».

Ο Αργύρης Πανταζάρας με τον συντάκτη του sportday.gr, Μαρίνο Πρίντεζη

Ποιο ήταν ακριβώς το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ενσάρκωσης; «Το κομμάτι που μου αναλογεί στην ταινία είναι το κομμάτι του νέου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, του μαχητή, που ξεκινάει, να πάρει τη σκυτάλη και να οδηγήσει την ομάδα εκεί που την οδήγησε. Στο σήμερα. Είμαστε μαζί με τα όνειρα όλων των οπαδών και προχωράμε» ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως η χαρά του ήταν ιδιαίτερη διότι… «είμαι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί». Κατά συνέπεια έκανε και ένα όνειρό του πραγματικότητα ή που ίσως δεν φανταζόταν.

Ο Αργύρης Πανταζάρας συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το εξιστόρησε. «Πάντα αυτό που μου αρέσει να έχω και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης είναι η διακριτικότητα. Μου επέτρεψε να τον πλησιάσω, να τον ακούσω, να το καταλάβω, να τον ψυχανεμιστώ και να τον προσεγγίσω. Η πιο όμορφη στιγμή ήταν που είδαμε ένα ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός μαζί, το οποίο νικήσαμε στον πόντο. Ηταν μεγάλη μου τιμή».

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Κλείστε εισιτήρια γιατί όπως αναφέρει ο Αργύρης Πανταζάρας… «η ταινία αφορά το ελληνικό μπάσκετ. Όχι μόνο το πράσινο χρώμα του Παναθηναϊκού. Είναι μια ταινία που θα συγκινήσει όλο τον κόσμο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News