ΕΦΕΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ: «Λανθασμένες αποφάσεις επισκίασαν το αποτέλεσμα με την Μπαρτσελόνα»

Μετά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, η Εφές Αναντολού εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για λανθασμένες αποφάσεις που επισκίασαν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.

Πέρσι αγωνίστηκαν στον τελικό της Euroleague και στην 13η αγωνιστική μας χάρισαν ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια, με την Μπαρτσελόνα να επικρατεί στην Κωνσταντινούπολη της Εφές με 95-93!

Ωστόσο οι Τούρκοι εξέδωσαν ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα και τα λάθη στα τελευταία λεπτά που επισκίασαν το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως σύλλογος ο στόχος μας είναι να παίζουμε με γνώμονά μας το fair play. Προσπαθούμε να το βγάζουμε αυτό και στο γήπεδο τόσο στην EuroLeague όσο και στο τουρκικό πρωτάθλημα, διοργανώσεις στις οποίες αγωνιζόμαστε με περηφάνια.

Επιθυμία μας είναι να παίζουμε ένα παιχνίδι εκεί όπου η καλύτερη ομάδα κερδίζει. Δυστυχώς νιώθουμε λύπη όταν γίνονται εμφανή λάθη που επισκιάζουν τον αγώνα και την προσπάθεια των ομάδων στο παρκέ. Έτσι έγινε και στο ματς που δώσαμε την περασμένη εβδομάδα για την EuroLeague, στη λίγκα που κάθε ματς μετράει. Στη μονομαχία ανάμεσα στους φιναλίστ του περσινού τελικού η διαιτησία δεν ήταν η αναμενόμενη. Λανθασμένες αποφάσεις από τους διαιτητές στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού επισκίασαν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι καθώς και την προσπάθεια των δύο ομάδων.

Ευχή μας να υπάρχουν λιγότερα διαιτητικά λάθη στα παιχνίδια που κάθε ομάδα μάχεται δίκαια ακολουθώντας το fair play. Θα θέλαμε να αφήσουμε αυτό στη διάθεση της κοινής γνώμης».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News