ΟΟΥΕΝ KAI KΡΑΟΥΤΣ: «Ο Σαλάχ ήταν μέτριος, τώρα πρέπει να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Premiership»

Οι δύο άλλοτε διεθνείς σέντερ φορ της Λίβερπουλ «έπλεξαν» το εγκώμιο του Αιγύπτιου, μετά τη νίκη των «Reds» στο Μιλάνο.

Ο Mοχάμεντ Σαλάχ έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Ίαν Ρας τη δεκαετία του 1980 που σκόραρε τουλάχιστον 20 γκολ για πέντε διαδοχικές σεζόν, αφού βρήκε δίχτυα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Champions League της Λίβερπουλ με την Μίλαν το βράδυ της Τρίτης. Ο Αιγύπτιος επιθετικός των «Reds» μετράει 20 γκολ και 9 ασίστ τη φετινή σεζόν σε Premier League και Ευρώπη. 

O άλλοτε διεθνής επιθετικός των «Reds» Μάικλ Όουεν, ανάφερε στο BT Sports, για τον Aιγύπτιο εξτρέμ:

«Το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο. Δεν είναι καθόλου εύκολο τελείωμα. Λίγα εκατοστά  πιο κάτω τη σώζει ο τερματοφύλακας, λίγα εκατοστά πιο ψηλά τη σώζει. Απλώς το κάνει να φαίνεται εύκολο. Ήταν ένας μέσος σκόρερ νωρίτερα στην καριέρα του και τώρα είναι απλά απίστευτος ».

Ο Πίτερ Κράουτς συμπλήρωσε:

«Είναι αμείλικτος. Είναι εύκολο για τη Λίβερπουλ να βγάλει το πόδι της από το γκάζι, αλλά δεν το έχει κάνει και αυτό το τελείωμα είναι τόσο καλό.Είναι ο καλύτερος παίκτης στην Premier League αυτή τη στιγμή, οπότε όποιος κι αν είναι ο επόμενος, δώστε του περισσότερα από αυτόν». 

Από την πλευρά του ο Ρίο Φέρντιναντ σχολίασε:«Τώρα περιμένεις να σκοράρει σε κάθε ευκαιρία. Σε οποιαδήποτε υποψία για γκολ περιμένεις να βρει στόχο και να σκοράρει. Τις περισσότερες φορές έχεις την απόλυτη σιγουριά αυτό τρέχει στις φλέβες του».

Ο Όουεν είπε επίσης ότι η ικανότητα του Σαλάχ να σκοράρει θα πρέπει να του δώσει ένα μεγάλο νέο συμβόλαιο. «Αυτό είναι το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Πού μπορεί να πάει τη στιγμή; Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Αυτά τα πράγματα είναι περίπλοκα και χρειάζονται χρόνο».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News