ΤΡΟΧΑΙΟ: Λεωφορείο έπεσε πάνω σε φοίνικες στην παραλιακή
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 6/12 στην παραλιακή, στο ύψος της Βουλιαγμένης όταν ένα λεωφορείο έπεσε σε νησίδα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος.
Το τροχαίο συνέβη όταν ο οδηγός έχασε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους τον έλεγχο στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Πανός. Στο συγκεκριμένο σημείο όπως αναφέρει το nou-pou.gr, στη διαχωριστική νησίδα της παραλιακής, είναι φυτεμένοι στη σειρά πολλοί φοίνικες. Το λεωφορείο φαίνεται μάλιστα να έριξε κάτω τουλάχιστον ένα δέντρο.
Επιτόπου έσπευσαν η Πολιτική Προστασία Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η Υπηρεσία Πρασίνου και η Υπηρεσία Καθαριότητας, καθώς και ένα όχημα από τον 8ο Πυροσβεστικό Σταθμό και η Τροχαία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
