ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ: «Ουδέποτε θα προκαλούσα εσκεμμένα τραυματισμό συναθλητή μου» (pic + vid)

Ο Έλληνας γκαρντ, με ανάρτησή του στα social media έδωσε τη δική του εξήγηση αναφορικά με τον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς στον αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με το Λαύριο, με τους δύο αθλητές να εμπλέκονται στη φάση. Επίσης ευχήθηκε περαστικά στον Σέρβο

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο στον αγώνα του Παναθηναϊκού με το Λαύριο στο ΟΑΚΑ και αποχώρησε από το παρκέ κατά τη διάρκεια της 4ης περιόδου, στο παιχνίδι όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν με 102-83.

Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» την ώρα που επιχειρούσε να σουτάρει, πάτησε πάνω στο πόδι του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, με αποτέλεσμα να γυρίσει ο αριστερός αστράγαλος και να προσγειωθεί άτσαλα στο παρκέ.

Ο Νέντοβιτς είχε γράψει στο Twitter, σχετικά:

«Μόλις είδα το βίντεο. Αν έχεις αργήσει κι έρχεσαι από το πλάι στον σουτέρ, δεν έχεις καμία δουλειά να είσαι στο κορμί του, εξαφανίζεσαι από εκεί γιατί έχεις αργήσει ήδη και δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο αμυντικός ή πόσων χρονών είναι, απλά δεν το κάνεις αυτό. Ναι, μπορεί να συμβεί αλλά μπορεί και πρέπει επίσης να μην συμβεί. Τέλος της ιστορίας». 

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου εξηγεί τι ακριβώς συνέβη. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας αθλητής ουδέποτε μπορώ να διανοηθώ ότι εσκεμμένα θα προκαλούσα τραυματισμό οποιουδήποτε συναθλητή μου. Είναι αυτονόητο ότι δεν είχα την παραμικρή πρόθεση στην περίπτωση του τραυματισμού του Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά θα ήθελα να το επισημάνω και δημόσια. Εύχομαι ειλικρινά περαστικά στον Νεμάνια και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Για όλους όσοι μου ευχήθηκαν προσωτπικά χθες μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, δεν έχω χρόνο να απαντήσω σε έναν προς έναν, απλώς θα πω ότι εύχομαι μόνο υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους». 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Nikolaidis (@anikolaidis5)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News