ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Συνάντηση ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο αεροδρόμιο (pics)

Στα ερυθρόλευκα… ντύθηκε το «Ελ. Βενιζέλος» καθώς η ομάδα ποδοσφαίρου και η ομάδα μπάσκετ των Πειραιωτών, συναντήθηκαν λίγο πριν αναχωρήσουν για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους

Χρώμα ερυθρόλευκο απέκτησε σήμερα το μεσημέρι (8/12) το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς η ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού συναντήθηκε με την ομάδα μπάσκετ, λίγο πριν αναχωρήσουν για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους.

Από την μία, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ταξιδέυει στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει την Αντβέρπ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League (9/12, 19:45).

Από την άλλη, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ετοίμασαν βαλίτσες για το Βελιγράδι, όπου θα αναμετρηθούν με Ερυθρό Αστέρα για την 14η αγωνιστική της Euroleague (9/12, 20:00).

Τα δύο τμήματα του «ερυθρόλευκου» συλλόγου, είχαν μία πολύ ωραία συνάντηση στο αεροδρόμιο, η οποία σύμφωνα με πολλούς θα είναι και το… γούρι τους.

Χαρακτηριστική φωτογραφία από την Ολυμπιακή… συνάντηση, είναι αυτή με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκο Γαβαλά και τον Τιμ Μάνατζερ και υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΚΑΕ, Χρήστο Μπαφέ

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News