ΤΟΤΕΝΑΜ: Νέα κρούσματα Covid-19, προς αναβολή ο αγώνας με τη Μπράιτον

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα PRC τεστ επιβεβαίωσαν ότι επτά παίκτες και τέσσερις υπάλληλοι είναι θετικοί, ενώ φαίνεται ότι προστέθηκαν και άλλοι.

H έξαρση των κρουσμάτων Covid-19 στην Τότεναμ «έχει γίνει ακόμη χειρότερη», με τους παίκτες της πρώτης ομάδας που είχαν ήδη βγει θετικοί να είναι εφτά (συν τέσσερα μέλη του staff), ενώ φαίνεται ότι σήμερα προστέθηκαν και άλλοι, με τον αγώνα της Premier League με τη Μπράιτον, να οδεύει προς αναβολή, σύμφωνα με τη Daily Mail.  O αγώνας της Τότεναμ με την Μπράιτον την Κυριακή κινδυνεύει να αναβληθεί πια.  Οι Spurs μετρούν επτά παίκτες είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό, με την ομάδα να περιμένει τα αποτελέσματα των PCR τεστ, για να επιβεβαιώσει τελικά τους χειρότερους φόβους της, όπως αναφέρει η Daily Mail.  Η Τότεναμ ετοιμάζεται ήδη να αντιμετωπίσει τη Ρεν στο πλαίσιο της UEFA Conference League το βράδυ της Πέμπτης, με την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία να έχει επιβεβαιώσει προηγουμένως ότι το παιχνίδι θα γίνει, μιας και ο κανονισμός αναφέρει ότι για να συμβεί αυτό, πρέπει να υπάρχουν λιγότεροι από 13 ποδοσφαιριστές διαθέσιμοι. Ο συνολικός αριθμός των θετικών παικτών δεν έχει γίνει γνωστός, ενώ από τον σύλλογο δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση. 

«Επτά παίκτες της πρώτης ομάδας και τέσσερα μέλη του προσωπικού φαίνεται ότι βρέθηκαν θετικοί νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, με τον αριθμό των κρουσμάτων να θεωρείται διψήφιος την Τετάρτη», αναφέρει η Evening Standard. 

Η Premier League γενικά ανταποκρίνεται σε αιτήματα ομάδων για αναβολή λόγω κρουσμάτων και έξι αγώνες αναβλήθηκαν για αυτό το λόγο την περασμένη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων την ημέρα του αγώνα.

  

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News