ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ: Μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του ο Μήτογλου (pic)
Ο Ντίνος Μήτογλου είναι εκτός αγωνιστικής δράσης, αφού τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι, αλλά ο Έλληνας φόργουορντ έχει ξεκινήσει ήδη την αποθεραπεία του και μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του στους αγώνες.
Ο Έλληνας φόργουορντ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ούνικς Καζάν και οι εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού.
Ο Μήτογλου έκανε εγχείριση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και πλέον έχει μπει στο στάδιο της αποθεραπείας με την επιστροφή του να αναμένεται στις αρχές του 2022.
Μάλιστα, ο φόργουορντ της ιταλικής ομάδας έκανε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, με την οποία εξέφρασε την προσμονή του για την επιστροφή του στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας του.
Δείτε την ανάρτησή του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
