ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Προσπαθεί να σταματήσει τη διαρροή εγγράφων για τις κατηγορίες περί βιασμού

Όπως αναφέρει το The Athletic, ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπαθεί να σταματήσει τη διαρροή εγγράφων στους New York Times για τις κατηγορίες περί βιασμού.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του The Athletic, ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπαθεί να μπλοκάρει τη διαρροή εγγράφων από τους New York Times, για τις κατηγορίες της Κάθριν Μαγιόργκα περί βιασμού από τον Πορτογάλο το 2009.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η εφημερίδα έχει κάνει αίτημα έτσι ώστε να της δοθεί πρόσβαση σε έγγραφα και αρχεία Μητροπολιτικό Τμήμα της Αστυνομίας του Λας Βέγκας.

Έντεκα χρόνια πριν η υπόθεση είχε διευθετηθεί εξωδικαστικά, με τον Πορτογάλο να της καταβάλλει το ποσό των 375 χιλιάδων λιρών, αν και ο ίδιος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες.

Το 2018, η Μαγιόργκα προσπάθησε να ανατρέψει τον διακανονιμσό, καθώς υποστήριξε πως υπέγραψε υπό πίεση. Οι νομικοί εκπρόσωποι του Πορτογάλου από την άλλη υποστήριξαν, πως ο δικηγόρος της Μαγιόργκα πήρε παράνομα στα χέρια του κλεμμένα αρχεία και πληροφορίες από κάποια πηγή του Football Leaks.

Έπειτα η Μαγιόργκα ζήτησε ως αποζημίωση 56 εκατ. λίρες, όμως ο διακστής απέρριψε το ενδεχόμενο, καθώς ο συνήγορος της είχε αποκτήσει παράνομα τα εν λόγω έγγραφα.

Τώρα οι New York Times προσπαθούν να πάρουν έγκριση έτσι ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση σε πάνω από 200 αρχεία και πλέον βρίσκονται σε διαμάχη με τον Ρονάλντο που προσπαθεί να σταματήσει την δημοσιοποίηση αυτών των εγγράφων, αφού όπως υποστηρίζει είναι παράνομα και κλεμμένα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News