ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Μπήκε στις προπονήσεις, παίζει με Ηρακλή
Επέστρεψε στις προπονήσεις ο γκαρντ της ΑΕΚ
Ο Στέφανος Δέδας προετοιμάζει την ομάδα του για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα για την 10η αγωνιστική της Basket League και θα έχει την επιστροφή του Νίκου Παππά στην ομάδα.
Ο Έλληνας γκαρν είχε πάθει μια θλάση πρώτου βαθμού στις 30/11, η οποία τον είχε βγάλει νοκ άουτ από το παιχνίδι με τον Προμηθέα, όμως επέστρεψε σε χρόνο-ρεκόρ και είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στον Γηραιό.
Ασφαλώς η επιστροφή του βοηθάει τον Στέφανο Δέδα που βλέπει ότι θα έχει άλλο ένα σημαντικό παίκτη στο ροτέισον, με την ΑΕΚ να καλείται να παίξει 2 αγώνες σε 4 μέρες, πρώτα με τον Ηρακλή το Σάββατο και μετά την Τρίτη με την Φάλκο στα Λιόσια, ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την Ευρωπαϊκή της συνέχεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ζούμπκοφ: «Είμαι χαρούμενος που θα αντιμετωπίσω τη Σαχτάρ - Θέλω να προσφέρω και να κάνω πράγματα για την ΑΕΚ»
- Λιετκάμπελις – ΠΑΟΚ 95-86: Πρώτη ήττα για τον Δικέφαλο, στο ντεμπούτο του Μοτιεγιούνας
- ΟΦΗ: Η αποστολή της Κρητικής ομάδας κόντρα στη Ρεν
- Ολυμπιακός: Γι' αυτό είναι αρχηγός - Η ηγετική ομιλία του Ρέτσου πριν από το ντέρμπι!
- Ολυμπιακός: Ο Μάικλ Όλιβερ σφυρίζει στο «Βελοντρόμ» – Το αρνητικό σερί με τους «ερυθρόλευκους»
