ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Ανεμβολίαστοι» θα θεωρούνται οι άνω των 60 που δεν κάνουν γ' δόση στο επτάμηνο -Τι αλλάζει από Δευτέρα
Ανεμβολίαστοι θα θεωρούνται από τη Δευτέρα όσοι, άνω των 60 ετών, έχουν συμπληρώσει ένα επτάμηνο από τον εμβολιασμό τους και δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση.
Με άλλα λόγια, όσοι άνω των 60 ετών δεν έχουν κάνει τη γ’ δόση του εμβολίου και συμπληρώνουν 7 μήνες από τον εμβολιασμό τους, θα λογίζονται ως ανεμβολίαστοι από Δευτέρα (13/12) , με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
«Η τρίτη δόση είναι απαραίτητη ειδικά σε συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες άνω των 60 ετών, και για να λογίζεται κάποιος εμβολιασμένος από 13/12 θα πρέπει να κάνει και την τρίτη δόση εντός επτά μηνών», τόνισε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Υπενθύμισε, δε, ότι οι άνω των 60 ετών που δεν έχουν κάνει καμία δόση εμβολίου έως τις 16 Ιανουαρίου, θα πληρώνουν 100 ευρώ τον μήνα ως διοικητικό πρόστιμο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
