ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: «Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός - Τραμπζονσπόρ, στα 10 εκατομμύρια οι απαιτήσεις»

Λίγη ώρα πριν τον μεγάλο αγώνα που έχει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αντβέρπ, στο Βέλγιο, για το Europa League, από την Τουρκία έρχεται η πληροφορία ότι υπάρχει θέμα με τον Γιώργο Μασούρα!

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, αναφέρει σε ρεπορτάζ του πως η Τραμπζονσπόρ θέλει τον Γιώργο Μασούρα. Τονίζοντας μάλιστα πως η ομάδα της Τουρκίας άρχισε τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο Τούρκος ρεπόρτερ γράφει πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν 10 εκατομμύρια ευρώ για να δώσουν τον Έλληνα εξτρέμ, ο οποίος μέχρι τώρα κάνει αρκετά καλή σεζόν, κάτι που το αποδεικνύουν και οι αριθμοί του σε γκολ και ασίστ. Όπως επίσης ήταν και ο πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού με 3-0 στην Τουρκία απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, έχοντας δύο γκολ και μία ασίστ!

Συνολικά σε 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, έχει σκοράρει 5 φορές και έχει δώσει 4 ασίστ.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου γράφει πως Ολυμπιακός και Τραμπζονσπόρ συνεχίζουν τις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Πάντως, να σημειωθεί πως λίγες ημέρες πριν όταν και πάλι οι Τούρκοι είχαν γράψει για ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ, ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είχε διαψεύσει τονίζοντας «δεν υπάρχει κανένα θέμα». Τώρα οι Τούρκοι και συγκεκριμένα ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, προχώρησε το θέμα και αναφέρεται ακόμη και σε ποσά…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News