ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ: Στο τιμόνι η Αμελί Μορεσμό
Η γνωστή πρώην τενίστρια που είχε φτάσει μέχρι το Νο 1 της κατάταξης ανέλαβε διευθύντρια στο μεγάλο παρισινό όπεν, ένα από τα τέσσερα γκραν σλαμ.
Άλλο ένα ανδρικό κάστρο στα σπορ έπεσε. Η Αμελί Μορεσμό, μέλος του Hall Of Fame και πρώην Νο 1 της παγκόσμιας κατάυαξης, ανέλαβε διευθύντρια στο Roland Garros, ένα από τα τέσσερα γκραν σλαμ τουρνουά του τένις, διαδεχόμενη τον Γκι Φορζέ. Η αλλαγή έρχεται πέντε χρόνια μετά το διορισμό του 56χρονου παλαίμαχου Γάλλου τενίστα.
«Θα διατηρήσω τα ίδια υψηλά στάνταρ, την ελευθερία και το πάθος που πάντα με καθοδηγούσαν στη ζωή μου», δήλωσε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης η 42χρονη Μορεσμό.
She is the first woman to lead the Roland-Garros tournament.#RolandGarros pic.twitter.com/Fiv83jZpN3
— Roland-Garros (@rolandgarros) December 9, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
