ΚΑΪΟ ΖΟΡΖΕ: «Γλυκοκοιτάζουν» το wonderkid της Σάντος οι Μίλαν και Γιουβέντους

Η Σάντος προτίθεται να πουλήσει τον Κάιο Ζόρζε προκειμένου να μην τον χάσει ελεύθερο στο τέλος του έτους με τις Μίλαν και Γιουβέντους να καραδοκούν για την απόκτησή του.

Ο 19χρονος επιθετικός της Σάντος έχει τραβήξει αρκετά… ευρωπαϊκά βλέμματα πάνω του εδώ και αρκετούς μήνες χωρίς όμως να δεχθεί επίσημη πρόταση. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες φημολογείται πως Γιουβέντους και Μίλαν, έχουν χτυπήσει την πόρτα του βραζιλιάνικου συλλόγου για να φέρουν στην Ιταλία τον νεαρό φορ.

Οι οικονομικές προσφορές των δύο ομάδων είναι πολύ κοντά και λογικά όλα θα κριθούν στην τελική επιλογή του παίκτη. Στη μεν «Γιούβε», ο Κάιο Ζόρζε θα παίζει πίσω από Μοράτα και Ρονάλντο ενώ στους δε «ροσονέρι»θα… μπορεί να κλέβει χρόνο από τον 40χρονο Ζλάταν και τον 35χρονο Ζιρού, που όπως όλα δείχνουν θα κλείσει στη Μίλαν.

Η Σάντος αρχικά δεν θα ήθελε να πουλήσει ένα από τα πιο πολύτιμα μέλη της, αλλά το συμβόλαιο τού νεαρού επιθετικού λήγει στις 31 Δεκεμβρίου κι έτσι θα προσπαθήσει να τον δώσει για να μην τον χάσει τζάμπα. Ο γεννηθείς το 2002 φορ, έχει συλμπηρώσει ήδη 72 συμμετοχές με τη Σάντος σκοράροντας και 15 γκολ. Επίσης, έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κ-17 με τη Βραζιλία το 2019, στην οποία διοργάνωση ανακηρύχθηκε δεύτερος καλύτερος σκόρερ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News