ATΡΟΜΗΤΟΣ: Επιστρέφει ο Γκαλβάο εν όψει Παναθηναϊκού
Ο Ατρόμητος φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της Super League με τον Γιώργο Παράσχο να υπολογίζει κανονικά στον Γκαλβάο που εξέτισε την ποινή του, όχι όμως στους Κλωναρίδη, Κωτσόπουλο και Καρτάλη.
Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο το Σάββατο (11/12) στις 17:15 για την 13η αγωνιστική της Super League.
Ο Γιώργος Παράσχος θα έχει να διαχειριστεί τρεις σημαντικές απουσίες, αυτές των Κλωναρίδη, Καρτάλη και Κωτσόπουλου.
Αντίθετα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Λούκας Γκαλβάο, που εξέτισε την ποινή του και έχει τεθεί στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού.
Υπενθυμίζουμε πως ο Ατρόμητος προέρχεται από μεγάλη νίκη στο Περιστέρι με 4-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης και θέλι να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα με στόχο να ξεκολλήσει από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η αποστολή του Ατρομήτου:
Πίριτς, Γιαννιώτης, Μανδάς, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νάτσος, Ντένιτς, Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Τζαβίδας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
