ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οι εκκρεμότητες στο πλάνο για τον Ατρόμητο

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πληθώρα επιλογών και αυτό του επιτρέπει μεγάλη ευελιξία στο σχέδιο του για το σαββατιάτικο παιχνίδι.

Το γεμάτο «οπλοστάσιο» δίνει πληθώρα επιλογών και επιτρέπει το απρόβλεπτο στον σχεδιασμό ενός προπονητή. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει την τύχη να προετοιμάζει τον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι (11/12) με τον Ατρόμητο, έχοντας διαθέσιμους σχεδόν όλους τους μεσοεπιθετικούς.

O Σέρβος αναμένεται να διατηρήσει το σύστημα 4-3-3, αφού τουλάχιστον σε ότι αφορά την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, έχει δουλέψει ευεργετικά για την ομάδα του. Για τα πρόσωπα του βασικού σχήματος, ο 59χρονος τεχνικός έχει αρκετές σκέψεις.

Στα μετόπισθεν, τα… κουκιά είναι μετρημένα, αφού λείπουν ο τραυματίας Πούγγουρας, ο τιμωρημένος Χουανκάρ, ενώ ο Σένκεφελντ είναι ανέτοιμος. Ο Μπρινιόλι θα υπερασπιστεί την εστία, οι Βέλεθ και Σάρλια θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χατζηθεοδωρίδης το αριστερό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή, οι Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος και Βιγιαφάνιες θεωρούνται οι επικρατέστεροι για να συμπληρώσουν την τριάδα. Ο Μαουρίσιο έχει τις πιθανότητες του, αλλά είναι αουτσάιντερ.

Στα άκρα της επίθεσης, τα φαβορί για να αρχίσουν βασικοί είναι οι Αϊτόρ και Παλάσιος, σε σχέση με τους Χατζηγιοβάνη και Βιτάλ. Στην κορυφή, πλην απροόπτου ο Καρλίτος θα επανέρθει αντί του Μακέντα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News