ΤΟΤΕΝΑΜ - ΡΕΝ: Οριστική αναβολή - αποφασίζει η UEFA για την τύχη του
Λόγω έλλειψης διαθέσιμων ημερομηνιών, το παιχνίδι Τότεναμ – Ρεν δεν είναι δυνατόν να επαναπρογραμματιστεί και θα αποφασίσει η UEFA για τον νικητή.
Η UEFA επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι Τότεναμ – Ρεν για το Europa Conference League, που αναβλήθηκε λόγω πολλαπλών κρουσμάτων, την περασμένη Πέμπτη, δεν είναι δυνατόν να επαναπρογραμματιστεί, επειδή δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες! Ως εκ τούτου, η τύχη του θα κριθεί από πειθαρχική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, που θα αποφασίσει για το τελικό αποτέλεσμα, με ορατό το ενδεχόμενο να γίνει ακόμα και κλήρωση.
? “Unfortunately, despite all efforts, a solution that could work for both clubs could not be found.”
Tottenham’s game with Rennes will not be rescheduled and has been referred to a disciplinary panel, UEFA has confirmed.
— Sky Sports News (@SkySportsNews) December 11, 2021
Η Ρεν έχε ήδη προκριθεί στους “16”, ενώ η Τότεναμ χρειαζόταν τη νίκη για να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρινάκης-Μεντιλίμπαρ: Ειλικρινής συζήτηση και μήνυμα για τη συνέχεια - «Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να κατακτηθούν τα πάντα!»
- Παρασκήνιο: Καθολική αποθέωση για τον Κόντη - Έβαλε... στη θέση του τον Τζώρτζογλου
- Super League: Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές - Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Παναθηναϊκός: Με μία αλλαγή η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Conference League
- ΑΕΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Champions League - Ποιοι έμειναν εκτός και γιατί
