ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τέλος η ώρα της (αυτο)κριτικής, ήρθε η ώρα των απαντήσεων

Ο Μαρινάκης που επέστρεψε με την ομάδα και ο Μαρτίνς περιμένουν από τους παίκτες να δουν σωστή αντίδραση με τον Άρη

Η εμφάνιση με την Αντβέρπ ενόχλησε αλλά πλέον ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να γυρίσει σελίδα γιατί δεν έχει χρόνο να «κλάψει» πάνω από το χυμένο γάλα της Αμβέρσας. Εξάλλου, με πιο ψύχραιμη ματιά δε χάθηκε κάτι ουσιαστικό αφού εν τέλει η Φενέρ δεν κατάφερε να κερδίσει την Αϊντραχτ και να δώσει την ευκαιρία στους Πειραιώτες για κατάληψη της 1ης θέσης. Τα μόνα ουσιαστικά που χάθηκαν μπορεί να πει κανείς πως ήταν κάποια χρήματα παραπάνω που δίνει η νίκη και έξτρα πόντοι στο ranking της UEFA. που θα έδινε το θετικό αποτέλεσμα και ειδικά ένα τρίποντο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς που τα… έψαλλε δύο φορές στους παίκτες, όπως διαβάσατε σε σχετικό χθεσινό ρεπορτάζ του sportday.gr, περιμένει πια να δει αντίδραση από την ομάδα. Απ’ όσους ήταν κατώτεροι της περίστασης (και δεν ήταν λίγοι) να συνέλθουν και να γίνουν ξανά aggressive στον αγωνιστικό χώρο και από ‘κείνους στους οποίους θα δώσει ευκαιρία και χρόνο συμμετοχής την Κυριακή με τον Άρη να δείξουν ότι πως τον δικαιούνται και μπορεί να ποντάρει πάνω τους.

Αντίδραση περιμένει να δει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που ήταν στο Βέλγιο και η έκφρασή του τα έλεγε όλα σε ένα πλάνο της βελγικής τηλεόρασης και στο οποίο ο Ολυμπιακός ήταν ήδη πίσω στο σκορ. Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών επέστρεψε στην Ελλάδα με το τσάρτερ της ομάδας αλλά επέλεξε να μη μιλήσει (συνολικά) στην ομάδα. Τι θα μπορούσε να εξηγήσει εξάλλου πέρα από τα αυτονόητα που παραδέχθηκαν άπαντες; Ό,τι είχε να πει εξάλλου το είχε πει στην επίσκεψή του στο Ρέντη πριν από τα ματς με ΑΕΚ και Φενέρ. Κάποιες κουβέντες έγιναν φυσικά με τον προπονητή με τον οποίο εξάλλου υπάρχει τέραστια αμοιβαία εκτίμηση και γι’ αυτό, υπό άκρα μυστικότητα, διεξήχθη η μεταξύ τους κουβέντα για επέκταση συμβολαίου την οποία αποκάλυψε με δήλωσή του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News