ΜΟΝΑΚΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ 65-71: Επιστροφή στις νίκες για τους Ιταλούς, νέος διαπληκτισμός για Τζέιμς

Με τις… παλιοσειρές Χάινς και Σέρχι η Αρμάνι Μιλάνο επέστρεψε στις νίκες, μετά το 65-71 επί της Μονακό! Διαφώνησε με τον Μίτροβιτς και έμεινε στο παρκέ για μόλις 3 λεπτά ο Μάικ Τζέιμς.

Αποφασισμένη να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από 4 συνεχόμενες ήττες ήταν η Αρμάνι Μιλάνο (9-5). Οι Ιταλοί πήραν από πολύ νωρίς το προβάδισμα, έχτισαν διψήφιες διαφορές στο 1ο δεκάλεπτο και επικράτησαν της Μονακό (5-9) με 65-71 στη Γαλλία. O Mάικ Τζέιμς είχε νέα διαφωνία με τον Μίτροβιτς, ο οποίος τον πάρκαρε στον πάγκο μετά από 3 λεπτά!

Ο αγώνας

Με τον Μπεν Μπέντιλ να παίρνει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά στη νέα του ομάδα και τους Σιλντς, Χολ να βρίσκουν το… χέρι τους το 12-13 μετατράπηκε 12-22, με την περίοδο να κλείνει στο 14-26.

Διαφορές που συντηρήθηκαν και στο 2ο δεκάλεπτο, αφού η ομάδα του Μεσίνα δεν έριξε «στροφές», με τον Χάινς να θυμίζει τον σέντερ που θαυμάσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αμερικανός πέτυχε 10 πόντους στην περίοδο, ανεβάζοντας κατακόρυφα και την πίεση στην άμυνα της Αρμάνι, φτάνοντας ως το 23-39 (στο 18′).

 

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο, με την Μονακό να μην έχει τον Μάικ Τζέιμς (έπαιξε 2 λεπτά) -ένεκα του διαπληκτισμού του- και συνάμα να μη βρίσκει τρόπο να τρέξει στο transition. Μπέικον και Λι προσπάθησαν, αλλά δε γινόταν να τα βάλουν με την Αρμάνι που σούταρε με 10/25(40%) από το τρίποντο. Ο Μπέντιλ διαμόρφωσε το 41-55 (στο 28′), με τη Μονακό να μη βρίσκει τρόπο να σπάσει το ψυχολογικό φράγμα των 10, πέραν του τελευταίου λεπτού.

Η χαλαρότητα των Ιταλών στο φινάλε έδωσε την ευκαιρία στους Μονεγάσκους να πλησιάσουν, αλλά έχασαν διπλή ευκαιρία με Μπέικον και Λι να αστοχούν σε τρίποντα 30” πριν το τελος, με το σκορ στο 65-71, βγάζοντας την Αρμάνι στον… αφρό στο φινάλε!

Στατιστικά του αγώνα εδώ

Τα δεκάλεπτα: 14-26, 27-39, 44-57, 65-71

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News