ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ: Η φανέλα της Ίντερ και το δίλημμα Μπάτζιο ή Ντελ Πιέρο

Ο Πολωνός επιθετικός κατέκτησε το βραβείο Golden Player της εφημερίδας Tuttosport και με αυτή την αφορμή μίλησε για το πρωτάθλημα της Serie A. Ξεχώρισε τους πιο δυνατούς αμυντικούς που έχει αντιμετωπίσει και αποκάλυψε με ποιον παίκτη παθιαζόταν.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κέρδισε πρόσφατα το βραβείο Golden Player της ιταλικής εφημερίδας Tuttosport για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου έχασε τη Χρυσή Μπάλα από τον Λιονέλ Μέσι αλλά στις καρδιές μεγάλης μερίδας ποδοσφαιρόφιλων είναι ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς, βάζοντας μάλιστα την υπογραφή του στο πρόσφατο «Klassiker» ανάμεσα στους Βαυαρούς και την Μπορούσια Ντόρτμουντ.  

«Θα είναι δύσκολο να κερδίσουμε το Champions League το 2022, αλλά θα προσπαθήσουμε», είπε ο σταρ της Μπάγερν Μονάχου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην  Tuttosport.  

«Ξέρουμε ότι θα πρέπει να νικήσουμε τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Λίβερπουλ, την Τσέλσι, την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Ρεάλ Μαδρίτης για να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου». Σε ερώτηση για το ποιοι είναι οι πιο σκληροί αμυντικοί που έχει αντιμετωπίσει; «Θα ξεχωρίσω δύο: Τον Τζόρτζιο Κιελίνι και τον Σέρχιο Ράμος. Είναι σκληροί και σωματικά πολύ δυνατοί. Ξέρουν όλα τα κόλπα του, αλλά είναι πάντα σωστοί στο γήπεδο. Είναι δύσκολο, αλλά και αστείο, να παίζεις εναντίον τους.Για το πρωτάθλημα της Serie A: «Συνήθιζα από μικρός σε ηλικία να παρακολουθώ το ιταλικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν μεγάλοι σύλλογοι στην Ιταλία, όπως η Ίντερ, η Μίλαν, η Γιουβέντους και η Ρόμα. Από παιδί είχα φανέλα της Ίντερ. Μου αρέσει να παρακολουθώ αγώνες της Serie A γιατί υπήρχε απίστευτη ατμόσφαιρα. Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ήταν οι αγαπημένοι μου παίκτες, ο Μπάτζιο βέβαια ήταν ένα είδος ειδώλου.  Μου άρεσε το στυλ και τα μαλλιά του. Είχα κι εγώ μια παρόμοια αλογοουρά για κάποιο διάστημα όταν ήμουν παιδί. Έπειτα παθιάστηκα με τον Ντελ Πιέρο, αλλά δεν μπορώ πραγματικά να διαλέξω κάποιον ανάμεσά τους».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News