ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ: «Δεν θα είναι εύκολο, ειδικά με όσα έχουν δείξει στα τελευταία GP»
Την Pole Position κατάφερε να πάρει ο Μάξ Φερστάπεν, με τον Ολλανδό να δείχνει χαρούμενος στις δηλώσεις του αλλά ταυτόχρονα να είναι και συγκροτημένος.
Με έναν απίστευτο γύρο, ο Μαξ Φερστάπεν πέταξε στις κατατακτήριες του GP του Άμπου Ντάμπι, παίρνοντας μια πολύ σημαντική pole position, στην μάχη για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.
Ο Ολλανδός, μετά το τέλος των δοκιμαστικών έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις, δείχνοντας χαρούμενος, παρ’ όλα αυτά τόνισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί, καθώς η φόρμα της Mercedes τον τελευταίο καιρό, είναι τέτοια που μόνο εύκολη δεν θα του κάνει τη… δουλειά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαξ Φερστάπεν:
«Το πιο σημαντικό είναι αύριο ο αγώνας, βελτιώσαμε το μονοθέσιο αλλά αυτό (η νίκη) δεν θα είναι εύκολο, ειδικά με τον ρυθμό της Mercedes στους τελευταίους αγώνες.
Και με τα δύο ελαστικά ένιωθα καλά και όσο νυχτώνει θα είναι πιο εύκολο με την μαλακή γόμα, καθώς θα έχει πέσει η θερμοκρασία.
Πάντα η ομάδα μου, μου δίνει το καλύτερο δυνατό μονοθέσιο. Το κάνουμε αυτό όλη τη χρονιά και σήμερα απέδωσε».
MAX: “It’s of course an amazing feeling… I’m incredibly happy with this, this is what we wanted, but it’s never easy, especially with their form in the last few races”#AbuDhabiGP ?? #F1 pic.twitter.com/puqQ8wXzi5
— Formula 1 (@F1) December 11, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί είναι ξανά εδώ και δεν χάνει το ντέρμπι!
- Αντριάνο Γιάγκουσιτς: Το σοκ με την πρόταση του Παναθηναϊκού - Το απίθανο παρασκήνιο της μεταγραφής
- Αρης Μεταγραφές: Συμφωνία με Κουαμέ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Πότε θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλονίκη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
