ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2-2: Ο Βαφέας έκλεψε τον βαθμό στο 89' (vids)

Ο Παναιτωλικός αν και κρατούσε τους τρεις βαθμούς της νίκης μέχρι το 89′, τελικά έμεινε με την όρεξη, αφού ο Ιωνικός με γκολ του Βαφέα λίγο πριν το τέλος του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει και να κλέψει την ισοπαλία.

Ο Παναιτωλικός είχε το πάνω χέρι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Ιωνικό, όμως ο Βαφέας με γκολ στο 89′ έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα της Νίκαιας που αγωνιζόταν από το 75′ με δέκα παίκτες.

Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία στα πρώτα λεπτά και μάλιστα έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται μόλις στο 3′ με σουτ του Ντουάρτε.

Ο Ιωνικός απάντησε στις μεγάλες ευκαιρίες στο 20′. Ο Άοσμαν εκτέλεσε το φαόυλ με τον Μελίσσα να κάνει ασταθή απόκρουση και τον Λενίς να πλασάρει στην επαναφορά, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να πραγματοποιεί τεράστια επέμβαση διορθώνοντας το λάθος του.

Οι γηπεδούχοι τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μεντόσα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με πέναλτι. Ο Ρομαό έριξε κάτω τον Αντούνες με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο Μεντόσα ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αγρινίου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ιωνικός ανέβασε στροφές και πίεσε για να επιστρέψει στο ματς. Ο Παναιτωλικός όμως κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε και χτύπησε ξανά. Αυτή τη φορά ο Βέργος έφυγε στον χώρο με την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Ντουάρτε που εκτέλεσε τον Χουτεσιώτη στον ουρανό της εστίας.

Ο Ιωνικός απάντησε όμως γρήγορα και μείωσε στο σκορ τρία λεπτά αργότερα. Ο Άοσμαν εκτέλεσε ένα φάουλ εκτός περιοχής, με τον Μελίσσα να κάνει ξανά κακή απόκρουση στρώνοντας την μπάλα στον Ντάλτσιο, με τον Πορτογάλο πρώην παίκτη του Παναιτωλικού να κάνει το 2-1.

Στα επόμενα λεπτά ο Ιωνικός προσπάθησε και για την ισοφάριση, όμως ο Ρομαό αποβλήθηκε στο 75′ αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες και ουσιαστικά της στέρησε το κυνήγι ενός δεύτερου τέρματος.

Ο Βαφέας όμως είχε διαφορετική άποψη και με γκολ στο 89′ ισοφάρισε και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Ενδεκάδες:

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Κορνίλιους, Βργκοτς, Χουχούμης, Μεντόσα, Φλόρες, Αλμέιδα, Αντούνες, Απστολάκης, Καρέλης, Μόρσεϊ

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Σάντσες, Μύγας, Βαλεριάνος, Άοσμαν, Κιάκος, Κάνιας, Λενίς, Ντάλτσιο

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News