ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ: «Είμαι πολύ νέος, δεν υπάρχουν περιθώρια για κούραση»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της Nova ενόψει του ματς με τον Άρη (12/12, 19:30, Novasports Prime), τονίζοντας πως η ήττα στο Βέλγιο έχει στοιχίσει στην ομάδα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο τον Άρη (12/12, 19:30, Novasports Prime) για την 13η αγωνιστική της Super League.

Για την ψυχολογία μετά την Αντβέρπ: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι. Ερχόμαστε από μια ήττα στο Βέλγιο που δεν μας άρεσε και μας έχει στοιχίσει. Είμαστε απογοητευμένοι, προσπαθήσαμε να μιλήσουμε στα αποδυτήρια γι’ αυτό. Πρέπει να τ’ αφήσουμε όλα γρήγορα πίσω και να κοιτάξουμε τον Άρη».

Για το τι ματς περιμένει απέναντι στον Άρη: «Γνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το να νιώθει κόπωση μετά τα πολλά ματς που έχει πάρει: «Πιστεύω πως είναι φυσιολογικό να αισθάνομαι κάποια κούραση, ωστόσο είμαι πολύ νέος και δεν έχω το δικαίωμα να μιλάω για κούραση. Νιώθω πολύ καλά. Δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ αυτό, να παίζω σε τόσα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια σε τόσες διοργανώσεις. Προσπαθώ να ξεκουράζομαι και να κάνω όσο το δυνατό καλύτερη αποκατάσταση. Είμαι πολύ νέος και δεν πρέπει να σκέφτομαι την κούραση».

Για το αν σκέφτεται την πρόκληση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής: «Υπάρχουν πολλές δυσκολίες για εμένα, γιατί είμαι στην αρχή της καριέρας μου και δεν έχω παίξει ποτέ τόσα πολλά παιχνίδια. Έρχεται ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση, σαν κάτι καινούργιο. Φοβάμαι πολύ γιατί βλέπω παίκτες που παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια να έχουν τραυματισμούς. Ελπίζω να μη μου συμβεί κάτι τέτοιο. Πρέπει να το διαχειριστώ πολύ προσεκτικά. Περιμένω να δω πως θα είναι η εμπειρία».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News