ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ 71-64: Τα... χρειάστηκε η Μακάμπι απέναντι στην ομάδα του Λειβαδιώτη

Η Χάποελ Μπερ Σεβά του Χριστόφορου Λειβαδιώτη αποδείχτηκε… σκληρό καρύδι στην Menorah Mivtachim Arena, ωστόσο η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου έφτασε έστω και δύσκολα στο επιθυμητό αποτέλεσμα (71-64)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έδωσε μία μεγάλη «μάχη» εντός των συνόρων πριν από τη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague που έπεται.
 
Στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Winner League, το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου επιβλήθηκε δύσκολα της Χάποελ Μπερ Σεβά του Χριστόφορου Λειβαδιώτη, βάζοντας τέλος στο σερί τεσσάρων αρνητικών αποτελεσμάτων που «έτρεχε» σ’ όλες τις διοργανώσεις.
 
Η Μπερ Σεβά ήταν από το ξεκίνημα του ματς καλύτερη στην Menorah Mivtachim Arena του Τελ Αβίβ και στο φινάλε της τρίτης περιόδου ήταν μπροστά στο σκορ με 46-51.
 
Εντούτοις, στην καθοριστική τέταρτη περίοδο η εμπειρία και η κλάση των παικτών της «ομάδας του λαού» έκαναν τη διαφορά και το τελικό 71-64 διαμορφώθηκε χάρις σε επί μέρους σκορ 25-13.
 
Μ’ αυτό το αποτέλεσμα, η Μακάμπι ανέβηκε στο 6-3 ρεκόρ, ενώ η Μπερ Σεβά υποχώρησε στο 4-5.
 
Από την πλευρά των νικητών ξεχώρισαν οι Σκότι Γουίλμπεκιν και Οζ Μπλέιζερ με 16 πόντους έκαστος και ο Κίναν Έβανς με 15 πόντους και 7 ασίστ.
 
Για το μαχητικό σύνολο του Λειβαδιώτη πρωταγωνίστησαν ο Ντέρεκ Πάρντον με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ και ο Τζούνιορ Ετού με 16 πόντους και 3 ριμπάουντ.
 
Τα δεκάλεπτα: 16-21, 36-34, 46-51, 71-64
 
Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά των δύο ομάδων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News