ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΑΝΕΑ: «Mπορούμε να κερδίσουμε σε κάθε έδρα»

Ο ακραίος μπακ του Άρη μίλησε για την κατάσταση της ομάδας του αλλά και του Ολυμπιακού, όπως και για τη δική του απάντηση στο γήπεδο με εξαιρετικές εμφανίσεις

Στις τρεις σερί νίκες του Άρη αναφέρθηκε ο Κρίστιαν Γκάνεα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού. Ο Ρουμάνος ρωτήθηκε και για τη δική του άνοδο και την θέση που κέρδισε στην ενδεκάδα. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το κλίμα στην ομάδα μετά τις τρεις σερί επιτυχίες την προηγούμενη εβδομάδα: «Το να χάνεις με 0-5 στην έδρα σου είναι κάτι καταστροφικό. Έπρεπε να επανέλθουμε και το καταφέραμε και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε γιατί αυτός είναι ο στόχος της ομάδας να κερδίζει όλα της τα παιχνίδια».  

Για το πως προσεγγίζουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα κάτι που αντικατοπτρίζεται και στη βαθμολογία. Ο Άρης έχει δείξει πως με τις μεγάλες ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάει σε κάθε έδρα και να κερδίσει κερδίσει παντού και αυτό θέλουμε να κάνουμε».

Για τη φετινή χρονιά στην οποία είναι βασικός μέλος της ενδεκάδας: «Μου αρέσει αυτό. Είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο. Έχω δουλέψει πολύ και εξακολουθώ να το κάνω σε όλες τις προπονήσεις. Στόχος μου είναι να πηγαίνει η ομάδα καλά και μαζί με αυτήν και εγώ. Κοιτάω μόνο το επόμενο παιχνίδι και όχι πιο μπροστά και αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι ο Ολυμπιακός».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News