ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ: «Θα πρέπει να σχολιάσω όλες τις μαλ... που γράφονται;»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της Nova, μετά τη νίκη της ομάδας με 2-1 επί της Λαμίας.

Ο Ραζβάν Λουτσέκου έδωσε το «παρών» στο Flash Interview των καναλιών Novasports μετά την επικράτηση της Λαμίας με 2-1 στην Τούμπα για την 13η αγωνιστική της Super League

Ο Ρουμάνος τεχνικός χαρακτήρισε ως ανοησίες όσα γράφτηκαν σήμερα για ενδεχόμενη παραίτησή του ενώ σχετικά με το παιχνίδι τόνισε πως η ομάδα έκανε καλή εμφάνιση, αλλά το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, αφού οι συνεχόμενες νίκες θα επαναφέρουν στην ομάδα τη χαμένη της αυτοπεποίθηση κι έτσι θα έρθουν ακόμη περισσότερες.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

Για την αναγκαιότητα του σημερινού αποτελέσματος:

«Κρατάμε τη νικη που είναι το σημαντικό. Πρέπει να χτίσουμε πάνω στο αποτέλεσμα. Να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Σήμερα η ομάδα πάλεψε παραμγατικά. Τη δεδομένη στιγμή θέλουμε νίκες όπως της Πέμπτης και τη σημερινή. Να χτίσουμε ξανά την αυτοπεποίθησή μας. Να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Σήμερα η ομάδα ήταν καλή ελέγχοντας το παιχνίδι και δημιουργώντας ευκαιρίες. Αν εξαιρέσουμε τα τελευταία πέντε λεπτά. Ήταν φυσιολιγκό να μας πιέσει η αντίπαλη ομάδα. Έβγαλε μπροστά τους αμυντικούς της και έκανε κάποιες βαθιές μπαλιές. Από την άλλη, τα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή, μας φέρνουν πίσω την αυτοπεποίθησή μας κι έτσι σκοράρουμε πιο εύκολα και θα έρθουν κι άλλες νίκες».

Για την έλλειψη ενέργειας και αν η παρουσία προσώπων όπως οι Λύρατζης – Τσιγγάρας του έδωσαν αυτά που έψαχνε:

«Είναι αλήθεια ότι οι τραυματισμοί στοίχισαν, χάσαμε παίκτες σε κρίσιμες στιγμές, όσοι μπήκαν σήμερα έκαναν καλή δουλειά, ήταν η κατάλληλη στιγμή να μπουν τώρα και είμαι ικανοποιημένος». 

Για το δημοσίευμα που τον θέλει να δηλώνει παραίτηση μετά το σημερινό ματς:

«Θα πρέπει να σχολιάσω όλες τις μαλ… που γράφονται;»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News