ΠΟΛΟ ΠΑΙΔΩΝ: Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παναθηναϊκός

Οι Παίδες του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 11-9 επί του ΠΑΟΚ και κατέκτησαν το Πρωτάθλημα, φέρνοντας τον τίτλο στο τμήμα του Ερασιτέχνη!

Τεράστια νίκη για τον Παναθηναϊκό και τους Παίδες του Φώντα Λεμπέση που έφεραν την κούπα στους «πράσινους».

Το «τριφύλλι» έφτασε δίκαια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος δείχνοντας ότι διαθέτει το ποιοτικότερο σύνολο στην Ελλάδα σε αυτή την ηλικία. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Παναθηναϊκού μπήκε νοθρά στο παιχνίδι χάνοντας 0-3 στην πρώτη περίοδο. 

Ωστόσο, το σκηνικό άλλαξε τελείως ο Παναθηναϊκός μπήκε απόλυτα συγκεντρωμένος και το σε λιγότερα από δύο λεπτά έφερε το ματς στα ίσα 3-3. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όσοι βρίσκονταν στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης παρακολούθησαν ένα σκληρό παιχνίδι με αρκετές ισοπαλίες (5-5, 7-7, 9-9) μέχρι οι πολίσες του Παναθηναϊκο, στο τέλος, να βάλουν το πόδι στο γκάζι και να πάρουν διαφορά δύο τερμάτων που τους έδωσε το «χρυσό» μετάλλιο. 

Τελικό σκορ 11-9.

Αναλυτικά οι «πράσινοι» πρωταθλητές και τα γκολ που πέτυχαν:

Παναθηναϊκός (Λεμπέσης):  Α. Ζαγοραίος , Ν. Βερβερίδης 1, Α. Μαυρομμάτης, Γ.Αποστολάκος, Π.Αποστολάκος 1, Χ.Σιαμάς 1, Ο. Ζερβουδάκης 3, Σ.Μαγγίρας,Κ.Ζαχόπουλος 4, Γ.Σιαμάς 1, Γ.Τσάγκας, Α.Αραπογιάννης, Δ.Κρατημένος, Ε.Κεφαλογιάννης και  Β.Πονηρός.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News