ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Παρελθόν η Μάντεν από τον ΠΑΟΚ
Μετά τις Ακλ και Μάγιο και η Μάντεν αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Η Στέφανι Μάντεν, ήρθε μεσούσης της σεζόν και έκανε αισθητή την παρουσία της με εξαιρετικές επιδόσεις, θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην IDK Euskotren.
Ο Δικέφαλος, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κεραμιδά προχωράει σταδιακά στη στελέχωση του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν με στόχο φυσικά να πρωταγωνιστήσει ξανά.
Όπως δείχνουν όλα, η ομάδα του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να αναζητήσει λύσεις από το εξωτερικό, ωστόσο δεν πρόκεται να γυρίσει την πλάτη σε επιλογές από την Ελλάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η ομάδα «του Ναν» και του... κόσμου της
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- ΠΑΟΚ: Με νίκη στο Βόλο πάει στο +14 σε σχέση με πέρυσι
- Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ο πρώτος Μαροκινός που αρνείται τον τίτλο
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξανάνιωσε νικώντας το Νο 6 στο Μαϊάμι
