ΜΕΣΙ VS ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Οι αντιδράσεις για τη «μονομαχία» τους στο Champions League και η Equipe! (pics)

To πιο «καυτό» ζευγάρι που ανέδειξε η κληρωτίδα για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι δίχως άλλο αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς αναμένεται να… ενώσει και πάλι εντός γηπέδου τους δύο κορυφαίους σταρ του ποδοσφαίρου!

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συναντηθούν στα νοκ άουτ του Champions League για πρώτη φορά μετά τον ημιτελικό του 2010/11, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό το… reunion επισκίασε κάθε άλλο ζευγάρι για τη φάση των «16» του Champions League. Tότε, οι «μπλαουγκράνα» με δύο γκολ του Αργεντινού επικράτησαν  με 2-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ενώ το ματς του «Καμπ Νόου» ήρθε ισόπαλο στο 1-1 και προκρίθηκαν οι Καταλανοί. 

Oι αντιδράσεις στον διεθνή Τύπο και στα social media: 

Η γαλλική Equipe πάντως στη φωτογραφία που ανήρτησε ενόψει της αναμέτρησης, προτίμησε τον Κιλιάν Εμπαπέ και όχι τον Λιονέλ Μέσι δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο! 

 

 «Οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν δημιουργήσει την πιο έντονη αντιπαλότητα των μέσων ενημέρωσης στην ιστορία, θα αναμετρηθούν σε έναν αγώνα νοκ άουτ που χαρακτηρίζεται από τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο «Parc des Princes» στα μέσα Φεβρουαρίου και η ρεβάνς στο «Old Trafford», τον Μάρτιο», αναφέρει η Mundo Deportivo. 

 

 H Marca αναφέρει: Παρί εναντίον Γιουνάιτεντ ή μήπως Μέσι εναντίον Ρονάλντο;

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News