COVID-19: Πέθανε από κορωνοϊό η ανεμβολίαστη αδελφή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά
Νοσηλευόταν σε βαριά κατάσταση στο νοσοκομείο του Αγρινίου – Ο μητροπολίτης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό.
Την τελευταία της πνοή άφησε η 75χρονη αδελφή του του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, η οποία νοσηλευόταν, όπως και ο αδελφός της, με κορωνοϊό.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το agriniopress.gr, 75χρονη γυναίκα είχε μεταφερθεί στις 2 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο του Αγρινίου, μια μέρα μετά τον αδελφό της. Ήταν ανεμβολίαστη και με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και διέμενε μαζί με τον Σεβασμιώτατο, στην οικία τους, στο Αγρίνιο.
Η κατάσταση της Ελένης Παπαχρήστου, είχε παρουσιάσει επιδείνωση αλλά επειδή ήταν εξαιρετικά ασταθής , οι ιατροί δεν συνιστούσαν τη μεταφορά της σε ΜΕΘ Covid όμορου νοσοκομείου. Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
