ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ: Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις καταγγελίες - Δάκρυσε ο Αντώνης Κανάκης (vid)
Ο Αντώνης Κανάκης, με δάκρυα στα μάτια, ανακοίνωσε το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το Ράδιο Αρβύλα, μετά τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου
«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι από δω και πέρα».
Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Κανάκης, με δάκρυα στα μάτια, ανακοίνωσε το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το Ράδιο Αρβύλα, μετά τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.
«Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη» είπε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Κανάκης.
Mάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε αφαιρεθεί και από τους τίτλους αρχής της εκπομπής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η πίστη του Ιμανόλ, η κίνηση-ματ και τα χαμόγελα
- Τζολάκης: «Κανείς δεν πίστευε σε εμάς – Χαίρομαι που παίζω μαζί με τον Μουζακίτη»
- Ολυμπιακός: Με Ρεάλ στον τελικό του Σούπερ Καπ - Η μέρα και η ώρα
- Ξεκάθαρος ο Κόντης στους παίκτες: «Ξεχνάμε τη Χόφενχαϊμ, τώρα μόνο ο Αστέρας»
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
