FANATIK: «Πρόθυμος να έρθει στην Τουρκία ο Μασούρας» (pic)

Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός σκοπεύει να «ρίξει» την τιμή πώλησης του 27χρονου επιθετικού ενώ υπογραμμίζει και τον ρόλο των Μπακασέτα και Σιώπη στην μεταγραφή του Μασούρα

Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου αποκάλυψε στο Sportday.gr την πρόταση της Τραμπζονσπόρ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα. Μάλιστα, τόνισε πως, παρ’ ότι οι ερυθρόλευκοι μπορεί να έκλεισαν… την πόρτα στην πρώτη προσέγγιση των ιθυνόντων της ομάδας της Τραπεζούντας, εκείνοι είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Τα δημοσιεύματα στην Τουρκία ωστόσο, συνεχίζουν να «στέλνουν» τον 27χρονο επιθετικό στην Τράμπζονσπορ. Το πιο πρόσφατο ρεπορτάζ της «Fanatik» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός σκοπεύει να «ρίξει» την τιμή της πώλησης του Μασούρα, στα επτά εκατομμύρια ευρώ. 

Από την άλλη, η ομάδα του Μπακασέτα, παραμένει ανένδοτη και δεν δύναται να ξοδέψει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, το σημοσίευμα συνεχίζει, τονίζοντας ότι ο Γιώργος Μασούρας είναι πρόθυμος να αφήσει τους «ερυθρολεύκους» και να γίνει κάτοικος Τουρκίας. Τέλος, η «Fanatik» υπογραμμίζει ότι η παρουσία των Μπακασέτα και Σιώπη στην Τράμπζονσπορ, θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην απόφαση τοτ Μασούρα. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News