SUPER LEAGUE: Ορίστηκε για τις 12 Γενάρη το Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας όρισε για τις 12 Ιανουαρίου το παιχνίδι Απόλλων – ΟΦΗ που αναβλήθηκε την Κυριακή που μας πέρασε.

Η Super League όρισε το παιχνιδι Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ που αναβλήθηκε την περασμένη Κυριακή λόγω πολλαπλών κρουσμάτων στην ομάδα της Ριζούπολης, να διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου. Παράλληλα ανακοινώθηκαν και δύο αλλαγές σε ματς της 17ης αγωνιστικής.

Το ενημερωτικό δελτίο της Super League:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – Ο.Φ.Η. στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του  Πρωταθλήματος  Super  League  Interwetten, ο οποίος είχε αναβληθεί μετά  τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου και ώρα 17:15 στο γήπεδο “Γ. Καμάρας”.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten,

·         ο αγώνας ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 (αντί για Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και ώρα 19:30),

·         ο αγώνας ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 (αντί για Κυριακή 9 Ιανουαρίου και ώρα 15:00).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News