ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Η απόφαση του Κίμιχ να εμβολιαστεί επικροτήθηκε από υπουργό της Γερμανίας
Ο αμυντικός μέσος των Βαυαρών παρά την αντίθεσή του με τον εμβολιασμό, οδηγήθηκε στην απόφαση να κάνει το εμβόλιο και να διευκολύνει την καθημερινότητά του.
Ο Τζόσουα Κίμιχ ήταν για αρκετούς μήνες αντίθετος με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, ωστόσο τα περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους στην Γερμανία και το γεγονός ότι έχει απουσιάσει από αρκετούς αγώνες της Μπάγερν Μονάχου, τον οδήγησαν στην απόφαση να εμβολιασθεί.
«Απλώς μου είναι δύσκολο να αντιμετωπίσω τους φόβους και τις αμφιβολίες μου. Γι’ αυτό δίσταζα τόσο καιρό», είπε στο μικρόφωνο του ZDF, ο έμπειρος Γερμανός μέσος των Βαυαρών.
Η αλλαγή στάσης του 26χρονου διεθνή άσου, έτυχε θερμής ανταπόκρισης από την Γερμανίδα ομοσπονδιακή υπουργός Έρευνας, Μπετίνα Σταρκ Βάτζινγκερ, η οποία έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είναι καλή απόφαση που ο Τζόσουα Κίμιχ θέλει τώρα να εμβολιασθεί κατά της Covid-19. Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και παίκτης της εθνικής ομάδας, αποτελεί πρότυπο για πολλούς ανθρώπους. Περισσότεροι εμβολιασμοί είναι η διέξοδος από την πανδημία».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
