ΑΕΚ: Ενοχλήσεις ο Μοχαμάντι - Ανεβάζει στροφές ο Λιβάι Γκαρσία
«Συναγερμός» στην ΑΕΚ με Μίλαντ Μοχαμάντι
Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Μίλαντ Μοχαμάντι λίγα 24ωρα πριν από την αναμέτρηση με τον Ιωνικό.
Ο Ιρανός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα της μαγνητικής θα βγουν το βράδυ. Η ενόχληση του Μοχαμάντι έρχεται σε συνέχεια της αναμέτρησης την Τρίπολη, η οποία διεξήχθη κάτω από άθλιες καιρικές συνθήκες.
Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (16/12, 19:30) τον Ιωνικό στη Νίκαια.
Από εκεί και πέρα ο Λιβάι Γκαρσία ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, παρόλα αυτά ανέβασε στροφές σήμερα και πήγε πολύ καλά υπάρχει πιθανότητα αύριο να κάνει προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, να σημειώσουμε ότι ο Αυστριακός τερματοφύλακας της ΑΕΚ έχει ήδη βγει στο γήπεδο και κάνει πλέον πιο εντατικό πρόγραμμα. Τέλος ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε την αποθεραπεία του, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της Ενωσης γυμνάστηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 11.00.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Οι (νέοι) αστέρες, ο Αστέρας και ο πρώην του
- Εθνική Ελλάδος: Αποστολή με νέα πρόσωπα και μια μεγάλη επιστροφή από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς
- Εθνική Ελπίδων: Δεν είναι απλά ομάδα, είναι dream team - Οι κλήσεις για τα ματς με την Ισλανδία για την πρόκριση στο Euro 2027
- Αλεξάνδρειο Μέλαθρο: Παραχωρείται στον Άρη για 49 χρόνια - Ποιες οι υποχρεώσεις του
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Μυθική πρόταση στον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ
